Accountmanager

 • Sales
 • Utrecht, Nederland

Accountmanager

Omschrijving

Wil jij werken in een veelzijdig team? Dat voor elkaar klaar staat? En zie jij overal kansen? Als accountmanager onderhoud en bouw je aan bestaande en nieuwe relaties met onze opdrachtgevers, partners en professionals. Die jij met jouw communicatieve talent blijft versterken en overtuigen.
Wat ga je doen?
Als accountmanager heb jij de focus op het onderhouden en uitbouwen van onze huidige relaties in het westen van het land. Je bent verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers en krijgt hierin veel vrijheid. Je ondersteunt bijvoorbeeld diverse overheidsinstanties in deze regio, maar je zal ook deelnemen aan grote aanbestedingsrondes. Je werkt in een multidisciplinair team. Recruitment, sales, fieldmanagement, werving & selectie en contractmanagement. Samen maken jullie IT spark voor de opdrachtgever.

Dit zijn wij
2005. Daar was-ie: dat eerste vonkje. Ontstaan uit pure energie en ambitie. Vanaf dat moment maken wij als zelfstandig familiebedrijf de perfecte match in IT tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle professionals. Wij begrijpen als geen ander wat hiervoor nodig is. Wij waarborgen als broker dat het inhuurproces van A tot Z zo vlot en compliant mogelijk verloopt. De IT professionals die wij voorstellen, hebben naast de juiste kennis en ervaring ook de juiste soft skills. Precies die persoonlijke en sociale eigenschappen die passen bij onze opdrachtgevers. Daar zit ons onderscheidend vermogen: die spark. Bij ons voelt elk contactmoment aan als bijzonder. Niet voor niets zijn wij dan ook dé top 3 speler in de Nederlandse IT flexmarkt.

Alles wat we doen, doen we aan de hand van onze zeven kernwaarden: ons DNA. We zijn energiek, houden van fun en hebben een flinke dosis lef. We durven het dus net even anders te doen. Alleen dan kun je matches maken met snelheid & pit. Maar we zijn ook integer, scherp en zuiver. We zitten direct en dicht op de kern. Want daar zit het antwoord op elke vraag. De markt en de mensen, daar ligt onze focus en kennis. Tot slot, de laatste en belangrijkste kernwaarde vinden wij eigenwaarde: weten wie je bent, weten wat je kunt, vertrouw op jezelf en overtref jezelf. Dat zijn wij. Alles in huis dus om het verschil te maken. De ambities, de sparks én de mensen. We make IT spark.

Vereisten

Natuurlijk maak je makkelijk contact. Met nieuwe en bestaande contacten. Je bent resultaatgericht en meet jouw successen. Je bent een echte doorzetter. Je stopt niet bij een ‘nee’ en weet nieuwe opdrachten binnen te halen. In jouw rol is geen dag hetzelfde. Doordat jij de juiste prioriteiten weet te stellen, kunnen onze professionals, partners en opdrachtgevers volledig op jou vertrouwen.

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding / hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt 2 jaar relevante werkervaring in de detachering en/of IT-dienstverlening
 • Jouw analytische en commerciële vaardigheden zijn spot-on
 • Je hebt een flinke dosis daadkracht, voelt je thuis in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen
 • Je bent proactief en hebt een gezonde dosis ondernemersmentaliteit
 • Je hebt affiniteit met IT
 • Ervaring met aanbestedingen binnen grote overheidsinstanties is een pré

Aanbod

Wat we jou bieden.
Als accountmanager team West krijg je een uitdagende functie met de vrijheid om commerciële doelstellingen te realiseren. Je krijgt een werkgever die openstaat voor jouw ideeën en voldoende mogelijkheden biedt om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Maar wacht. Je krijgt daarbovenop ook héél véél lol, leuke bedrijfsuitjes en voldoende ruimte voor flauwe kantoorhumor.

Naast de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken, is jouw werkplek ons nieuwe kantoor in Utrecht waar Team West vanaf 1 januari zijn vestiging heeft. Ook zul je geregeld te vinden zijn in ons monumentale pand in de binnenstad van Zwolle met dakterras, de locatie van ons hoofdkantoor.
Dit kun je nog meer van ons verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed basissalaris tussen de € 2.400 en € 4.000 o.b.v. ervaring
 • Een uitstekende bonusregeling die zomaar 5x je maandsalaris kan zijn
 • Een opleidingsbudget en de mogelijkheid om events te bezoeken
 • Een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken
 • Laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken
 • 26 vakantiedagen
 • Een goede pensioenregeling

Team West-Nederland is een leuk, jong en gedreven team die het laatste jaar enorm aan het groeien is. Als accountmanager in dit team word je warm ontvangen en staat iedereen voor je klaar. We werken hard en vieren successen met elkaar!

En nu?
Reageren natuurlijk! Laat hieronder je cv en motivatie achter. Heb je een vraag? Bel, mail of app Roderik. Want we vertellen met plezier meer over deze functie. Tot snel!