Administratief commercieel medewerker

  • Operations
  • Amsterdam, Nederland

Administratief commercieel medewerker

Omschrijving

Salaris: €2600 - €3000

Locatie: Amsterdam

Fulltime


De organisatie

Koninklijke Eduard van Leer is al 137 jaar actief in de wereldwijde bosbouw en verleent B2B commerciële, administratieve, logistieke en financiële diensten. Met verkoopkantoren voor hout, pulp, papier en biomassa in West Europa is KEVL zeer goed gepositioneerd en een zeer gerespecteerde partij met een uitstekende reputatie. KEVL heeft ook een belang in een innoverend productiebedrijf in Finland dat dankzij een natuurvriendelijk proces naaldhout modificeert, zodat het voor duurzame toepassingen gebruikt kan worden. Duurzaamheid en het Maatschappelijk en Verantwoord Ondernemen staan bij KEVL hoog in het vaandel en alle kernactiviteiten zijn voorzien van de benodigde certificaten.


De organisatie, met een kantoor in het centrum van Amsterdam, kenmerkt zich door een informele “hands- on” cultuur, waarbij iedereen als teamspeler bijdraagt aan een sterk groepsresultaat.


De functie

Voor op de afdeling hout-, en plaatmateriaal zoeken wij een persoon voor administratieve en commerciële ondersteuning. Op deze afdeling werken 7 personen. In deze functie met internationale contacten ben je de spin in het web in de afhandeling van de contracten en de (logistieke) documentenstroom tussen producent en afnemer. Maar ook ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van facturen en kun je daarnaast commercieel groeien in een soort binnendienst rol.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer, de lange historie onderstreept het lange termijn denken en aandacht voor lange termijn relaties.

Vereisten

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van het Frans is een pré
  • Goede beheersing van Excel


Persoonlijke eigenschappen

  • Proactief
  • Servicegericht
  • Secuur


Wat heeft de opdrachtgever te bieden

Naast een marktconform salaris is KEVL ook een zeer prettige organisatie om te werken. De medewerkers die zich aan KEVL hebben verbonden blijven geruime tijd aan de organisatie verbonden. Er heerst een open cultuur en iedereen dient zijn steentje bij te dragen.


Interesse

Mocht je naar aanleiding van de beschrijving meer willen weten over de rol en/of de organisatie, dan verneem ik het graag. Je kan mij, Roderik Leopold, bereiken op roderik@sennasearch.nl of 020-4288240.