Assistent Storemanager

  • Management
  • Zaandam, Nederland

Assistent Storemanager

Omschrijving

Salaris: EUR 2300 - EUR 3000 bruto
Locatie: Zaandam
Fulltime

Assistent-Storemanager

#Wanderlust is jou geen onbekend begrip. Jouw Instagram timeline bestaat dan ook alleen maar uit foto’s van bergen, uitgestrekte meren en verlaten stranden. Tijdens verjaardagen heb jij het over je laatste kampeeravontuur in de bergen en je vrienden hangen aan je lippen als je verteld over de gekste avonturen die jij beleeft. Het liefste slaap jij eigenlijk in een tent in het bos in plaats van een hotelbed met 10 kussens. Jij neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief want anders overleef je kamperen niet. Jouw hart gaat sneller kloppen van outdoor en kamperen en dat moet iedereen weten. Dit houdt in dat je ambitieus bent en best op een podium durft te klimmen om Vrijbuiter te verkondigen. Net als wij weet je dat we werken om te leven en niet andersom. Dat is best handig want jij weet als geen ander onze klanten te vertellen hoe je vakantie moet vieren en wat voor handige gadgets je dan allemaal kan gebruiken! Voor onze store in Zaandam zijn wij per direct op zoek naar een assistent-storemanager. Het betreft een fulltime functie voor 38 uur p/week.

Onze assistent-storemanager heeft een gastvrije en servicegerichte houding naar onze klanten. Met je kampvuur verhalen inspireer je je team en een je bent kei in samenwerken. Een tent zet je namelijk niet in je eentje op maar dat is team work! Samen met je team ben je namelijk verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen, optimale klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en winkelbeleving (KPI's).

Elke dag begint met het doornemen van de planning van die dag. Tijdens de ochtendpitch bespreek je de werkzaamheden van die dag en geef je iedereen zijn of haar taken mee voor die dag. Als dit allemaal is gedaan, dan gaan de deuren open voor onze klanten en begint jouw werkdag pas echt!

Dagelijks ben jij bezig met het motiveren en coachen van een team van medewerkers die onze klanten helpen en adviseren. Als assistent-storemanager weet jij precies hoe je klanten moet laten verlangen naar vakantie met inspirerende presentaties. Naast deze werkzaamheden maak je de personeelsplanningen, doe je de administratie en verricht je personele werkzaamheden, zoals werving & selectie, functioneringsgesprekken en verzuimgesprekken. Bij afwezigheid van de storemanager zorg jij samen met je collega assistent-storemanager voor de dagelijkse leiding

Vereisten

In jouw backpack zit:

- HBO werk- en denkniveau;
- ervaring als leidinggevende;
- passie en enthousiasme over onze producten;
- sterk in Visual Merchandising;
- een resultaat- en klantgerichte houding;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- stressbestendigheid, flexibiliteit en een energieke houding;
- dat je er heel veel zin in hebt!

Als tegenpresentatie krijg jij van ons:

- een geweldig leuke werkomgeving;
- salaris EUR 2300 - EUR 3000;
- 20% personeelskorting;
- reiskostenregeling;
- leuke collega’s;
- pensioenregeling;
- 24 vakantiedagen als je fulltime werkt.


Solliciteren?

Reageer dan door via de knop te solliciteren. Vragen? Mail naar Paloma@sennasearch.nl