Business Unit Manager

 • Sales
 • Utrecht, Nederland

Business Unit Manager

Omschrijving

Ben jij in staat om jouw team naar ongekende hoogte te laten stijgen? Zoek je een uitdaging waarbij je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om te ondernemen en samen commerciële successen te behalen? Yes? Let’s talk!

Wat ga je doen?

Als business unit manager ben je eindverantwoordelijk voor onze business unit gevestigd in Utrecht welke bestaat uit een multidisciplinair team van recruiters, accountmanagers, een fieldmanager, een recruitment assistant en een contractmanager. Samen zorgen jullie ervoor dat onze opdrachtgevers, welke voornamelijk bestaan uit rijksoverheidsdiensten, dagelijks worden voorzien van de beste IT professionals. Hierbij monitor je op cruciale kpi’s. Het is jullie taak als team om de relatie en commerciële resultaten te optimaliseren en zo werkgeluk en groei te realiseren.

Je weet het beste uit mensen te halen en vindt het zelf ook leuk om op (strategisch) niveau met opdrachtgevers te sparren. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het behalen van de omzet- en margedoelstellingen en ben je P&L verantwoordelijk.

Onze visie en doelstellingen, gebaseerd op de principes van de Scaling Up methode, vertaal je door naar jouw team en neemt ze hierin mee. Je bent verantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling en het werkgeluk van het team en je helpt bij het ontwikkelen en functioneren van jouw teamleden. Daarnaast blijf je constant up-to-date van alle ontwikkelingen, innovaties en bewegingen in de IT markt. Je signaleert kansen en durft zelf keuzes te maken.

Je krijgt veel energie van het vergroten van ons marktaandeel in het Westen voor zowel public als private opdrachtgevers. Je bent voortdurend bezig met het opbouwen, onderhouden en verbinden van relaties met onder andere opdrachtgevers, collega’s, partners en professionals.

Een uitdagende functie dus! Operationeel én commercieel verantwoordelijk voor jouw team, vestiging (Utrecht) en regio (West-Nederland). Je bent in deze functie lid van ons MT en je vaste thuishaven wordt ons kantoor in Utrecht. Uiteraard kom je ook geregeld op ons hoofdkantoor in de binnenstad van Zwolle en krijg je de mogelijkheid om thuis te werken.


Dit zijn wij
2005. Daar was-ie: dat eerste vonkje. Ontstaan uit pure energie en ambitie. Vanaf dat moment maken wij als zelfstandig familiebedrijf de perfecte match in IT tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle professionals. Wij begrijpen als geen ander wat hiervoor nodig is. Wij waarborgen als broker dat het inhuurproces van A tot Z zo vlot en compliant mogelijk verloopt. De IT professionals die wij voorstellen, hebben naast de juiste kennis en ervaring ook de juiste soft skills. Precies die persoonlijke en sociale eigenschappen die passen bij onze opdrachtgevers. Daar zit ons onderscheidend vermogen: die spark. Bij ons voelt elk contactmoment aan als bijzonder. Niet voor niets zijn wij dan ook dé top 3 speler in de Nederlandse IT flexmarkt.

Alles wat we doen, doen we aan de hand van onze zeven kernwaarden: ons DNA. We zijn energiek, houden van fun en hebben een flinke dosis lef. We durven het dus net even anders te doen. Alleen dan kun je matches maken met snelheid & pit. Maar we zijn ook integer, scherp en zuiver. We zitten direct en dicht op de kern. Want daar zit het antwoord op elke vraag. De markt en de mensen, daar ligt onze focus en kennis. Tot slot, de laatste en belangrijkste kernwaarde vinden wij eigenwaarde: weten wie je bent, weten wat je kunt, vertrouw op jezelf en overtref jezelf. Dat zijn wij. Alles in huis dus om het verschil te maken. De ambities, de sparks én de mensen. We make IT spark.

Vereisten

Je bent een echte teamspeler en inspirerende aanvoerder in één. Je houdt van het spel en je wilt winnen. Daarbij zorg je ook voor een positieve en energieke sfeer, waarin iedereen het prettig vindt samen te werken en het maximale uit zichzelf en elkaar wil halen.

Daarnaast herken jij je in onderstaand eisenpakket:

 • Je hebt minimaal een afgeronde commerciële hbo-opleiding zoals Commerciële Economie of Bedrijfskunde en bent bekend met lean/agile principes.
 • Je bezit minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële en leidinggevende functie in de detachering en/of IT dienstverlening
 • Je hebt visie, zit boordevol ambitie en weet mensen in hun kracht te zetten
 • Jouw analytische, strategische en commerciële vaardigheden zijn spot-on
 • Je bezit een flinke dosis daadkracht en je kan snel schakelen
 • Je bent proactief en hebt een gezonde ondernemersmentaliteit

Aanbod

Als Business Unit Manager krijg je vooral een uitdagende functie en vrijheid om commerciële- en werkgelukdoelstellingen te realiseren, een werkgever die openstaat voor jouw ideeën en voldoende mogelijkheden om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Maar wacht. Je krijgt daarboven op ook héél véél lol, leuke bedrijfsuitjes en een groep energieke collega’s.

Dit kun je nog meer van ons verwachten:

 • Een marktconform salaris - afhankelijk van je ervaring tot maximaal € 6.000,- (o.b.v. fulltime)
 • Een uitstekende bonusregeling die maximaal 5x je maandsalaris kan zijn
 • Een leaseauto
 • Laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken
 • Een persoonlijk opleidingsbudget dat we op maat voor je samenstellen
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een goed pensioen en 26 vakantiedagen

Last but not least. Wij staan voor werkgeluk. Natuurlijk ook voor onze eigen mensen. Daarom krijg je een maand sabbatical cadeau als je vijf jaar in dienst bent. Volledig in te vullen naar eigen wens en behoefte. Van die unieke droomreis tot die speciale cursus of bergbeklimming. Zolang jij er maar gelukkig van wordt. Dat is voor ons de essentie.

En nu?

Reageren natuurlijk! Deze kans krijg je niet vaak. Laat je cv en motivatie achter. Heb je een vraag? Bel, mail of app Roderik. Hij vertelt met plezier meer over deze functie en onze organisatie. Een assessment maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Tot snel!