Projectmedewerker Fondsenwerving (vervuld)

  • Overig
  • Utrecht, Nederland

Projectmedewerker Fondsenwerving (vervuld)

Omschrijving

Standplaats: Utrecht 

Salarisrange: 2000-2500

Fulltime


Spieren voor Spieren wil alle spierziekten bij kinderen verslaan. Met onze partners, (sportieve) acties & evenementen én met de inzet van onze kind- en topsportambassadeurs halen wij zoveel mogelijk geld op. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in o.a. het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.


Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit de sport. De sportmentaliteit zit dan ook diepgeworteld in onze organisatie. Als sporters kennen we de strijd tegen fysieke grenzen. Dat geeft ons nóg meer bewondering voor de mentale kracht van kinderen met een spierziekte. We zetten onze gezonde spieren daarom graag in voor hun zieke spieren. Doe met ons mee!


Jouw uitdaging


Zonder fondsen geen besteding, oftewel zonder geld kunnen wij niets betekenen voor kinderen met een spierziekte. Binnen Fondsenwerving werken we vanuit drie rollen; een Programmamanager, Projectmanager en Projectmedewerker. Fondsenwerving wordt daarnaast ondersteund door een Eventmanager en een  rojectmedewerker & medewerker Bedrijfsvoering. Fondsenwerving rust vooralsnog op 4 pijlers; partnerships, evenementen, acties (evenementen georganiseerd door derden) en loterijgelden. Er wordt intensief samen gewerkt met alle collega’s om zoveel mogelijk fondsen binnen te halen.


Als Projectmedewerker voel jij je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden op fondsenwerving gericht op partnerships en bedrijfs- en projectmatige acties in afstemming met de Programmamanager en de twee Projectmanagers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van (sportieve) acties. Met jouw positieve uitstraling, betrokkenheid en hands-on mentaliteit laat je mensen en bedrijven in beweging en dus in actie komen wat fondsen oplevert voor Spieren voor Spieren.


Je werkt in een enorm veelzijdige functie in een gedreven team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en er gebruik gemaakt wordt van elkaars kwaliteiten om tot het beste resultaat te komen. Door jouw houding en passie voor ons werk, draag je bij aan een positief imago van Spieren voor Spieren, haar doelen en de mensen die bij ons werken. Je rapporteert aan de Projectmanagers.

Vereisten

Jouw verantwoordelijkheden & kerntaken

Projectondersteuning Fondsenwerving algemeen

  • Binnen de gestelde kaders zorg je voor een vlekkeloze voorbereiding, uitvoering en afronding van geplande fondsenwervende projecten. Specifieke afspraken over jouw taken worden per project gemaakt.
  • Je rapporteert tijdig en duidelijk wanneer knelpunten dreigen te ontstaan en overlegt over de te nemen bijsturingsacties. 
  • Je draagt bij aan een goede evaluatie van projecten en denkt mee in verbeteringen. 

(Sportieve) Acties georganiseerd door derden

  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de kleine tot middelgrote (sportieve) acties die georganiseerd worden door derden, waarvan de fondsen geheel ten goede komen aan Spieren voor Spieren.
  • Je hebt actief en intensief contact met actievoerders en ondersteunt hen bij fondsenwerving en communicatie en adviseert hen over de organisatie en uitvoering. Samen met de actievoerders stel jij tot doel om het maximaal haalbare uit fondsenwerving te halen. 
  • Je bent verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van ieder project, vanaf binnenkomst van de actie tot en met het ontvangen van fondsen.
  • Je bent in staat om de belangen van de actievoerders en die van Spieren voor Spieren te waarborgen en hierin de juiste afweging te maken.
  • Gedurende het proces heb je actief contact met onze actie-vrijwilligers en werk je efficiënt samen. Daarnaast werk je intensief met ons actieplatform.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roderik Leopold, roderik@sennasearch.nl