Recruiter

 • Sales
 • Utrecht, Nederland

Recruiter

Omschrijving

Hé recruiter. Kom jij ons energieke team in Utrecht versterken? Als recruiter ben jij continu met onze IT-professionals in gesprek. En daar ben je goed in. Jij helpt hen met het vinden van een nieuwe opdracht en maakt onze opdrachtgevers blij. Samen met dit bruisende team maak jij IT spark!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde. Als recruiter houd jij je bezig met het zoeken, werven en selecteren van IT-professionals voor tijdelijke opdrachten. Je post opdrachten op diverse platforms, je zoekt op basis van het functieprofiel in onze eigen talentpools en je schakelt met geselecteerde partners. Met jouw scherpe search skills weet jij dié perfecte match te vinden.

Hiernaast hou jij je bezig met het uitbouwen van de talentpools en het opbouwen en onderhouden van contacten met partners in jouw regio. Afhankelijk van jouw ervaring, ontwikkeling en behoefte binnen het team kan het bezoeken van professionals op locatie bij onze opdrachtgevers onderdeel uitmaken van jouw job. Je werkt in een multidisciplinair team. Recruitment, sales, fieldmanagement, werving & selectie en contractmanagement. Het zit allemaal in Team West.

Dit zijn wij
2005. Daar was-ie: dat eerste vonkje. Ontstaan uit pure energie en ambitie. Vanaf dat moment maken wij als zelfstandig familiebedrijf de perfecte match in IT tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle professionals. Wij begrijpen als geen ander wat hiervoor nodig is. Wij waarborgen als broker dat het inhuurproces van A tot Z zo vlot en compliant mogelijk verloopt. De IT professionals die wij voorstellen, hebben naast de juiste kennis en ervaring ook de juiste soft skills. Precies die persoonlijke en sociale eigenschappen die passen bij onze opdrachtgevers. Daar zit ons onderscheidend vermogen: die spark. Bij ons voelt elk contactmoment aan als bijzonder. Niet voor niets zijn wij dan ook dé top 3 speler in de Nederlandse IT flexmarkt.

Alles wat we doen, doen we aan de hand van onze zeven kernwaarden: ons DNA. We zijn energiek, houden van fun en hebben een flinke dosis lef. We durven het dus net even anders te doen. Alleen dan kun je matches maken met snelheid & pit. Maar we zijn ook integer, scherp en zuiver. We zitten direct en dicht op de kern. Want daar zit het antwoord op elke vraag. De markt en de mensen, daar ligt onze focus en kennis. Tot slot, de laatste en belangrijkste kernwaarde vinden wij eigenwaarde: weten wie je bent, weten wat je kunt, vertrouw op jezelf en overtref jezelf. Dat zijn wij. Alles in huis dus om het verschil te maken. De ambities, de sparks én de mensen, dag zijn wij. We make IT spark.

Vereisten

Naast dat je beschikt over een flinke dosis energie, mensenkennis, commercieel gevoel en nieuwsgierigheid houd je ook van ’kantoorhumor’. Met jouw goede netwerk skills zorg jij ervoor dat je een kring van talenten en partners om je heen verzamelt, én aan je weet te binden.

 • Je werkt snel, secuur en reageert adequaat op aanvragen. Je ziet (commerciële) kansen en weet deze om te zetten naar resultaat. Een onderhandeling? Daar ben jij niet bang voor. Integendeel zelfs. Je krijgt er energie van!
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4)
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie (bijvoorbeeld intercedent)
 • Uitstekend Nederlands in woord en geschrift
 • Je bent analytisch, kritisch, commercieel en denkt out-of-the-box
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen als teamplayer
 • Je denkt mee en komt met ideeën hoe we onszelf continue kunnen verbeteren
 • Je hebt affiniteit met IT of wil hier meer over te weten komen

Wat we jou bieden.

Als recruiter krijg je vooral een hele uitdagende functie, een werkgever die openstaat voor jouw ideeën en voldoende mogelijkheden om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Maar wacht. Je krijgt daarbovenop ook leuke bedrijfsuitjes en voldoende ruimte voor flauwe kantoorhumor. Dit wil je toch gewoon?!
Naast de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken, is jouw werkplek ons nieuwe kantoor in Utrecht waar Team West vanaf 1 januari zijn vestiging heeft. Ook zul je geregeld te vinden zijn in ons monumentale pand in de binnenstad van Zwolle met dakterras en StarBar, de locatie van ons hoofdkantoor.


Dit kun je nog meer van ons verwachten:

 • Een uitdagende baan bij een jonge, groeiende en succesvolle organisatie
 • Een marktconform salaris - afhankelijk van je ervaring tot maximaal €3.750 (o.b.v. fulltime)
 • Een uitstekende bonusregeling
 • Een opleidingsbudget en de mogelijkheid om events te bezoeken
 • Laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een goed pensioen, 26 vakantiedagen en mogelijkheid voor een sabbatical (na 5 jaar in dienst)
 • NS Business card voor het reizen naar je werk of een reiskostenvergoeding

Last but not least.

Wij staan voor werkgeluk. Natuurlijk ook voor onze eigen mensen. Daarom krijg je een maand sabbatical cadeau als je vijf jaar in dienst bent. Volledig in te vullen naar eigen wens en behoefte. Van die unieke droomreis tot die speciale cursus of bergbeklimming. Zolang jij er maar gelukkig van wordt. Dat is voor ons de essentie.

En nu?

Reageren natuurlijk! Laat hieronder je cv en motivatie achter. Heb je een vraag? Bel, mail of app Roderik. Want we vertellen met plezier meer over deze functie. Tot snel!