Salesmanager digital trainees

 • Sales
 • Amsterdam, Nederland

Salesmanager digital trainees

Omschrijving

Functieomschrijving

Kansen, commercie, prospects, opdrachtgevers, digital trainees en marketing, in een paar woorden de kern van deze functie

Dit ga je doen als Salesmanager

Jij draagt met jouw commerciële expertise zichtbaar bij aan onze organisatiedoelen. En dat bij een financieel gezonde organisatie die zich stormachtig ontwikkelt ondanks een algeheel haperende economie.


In het kort: Jij bent eindverantwoordelijk voor onze leadgeneratie en het behalen van onze doelstellingen. Dit doe je door de telefoon te pakken en door zichtbaar te zijn op diverse social kanalen om prospects om te buigen in opdrachtgevers….

Je stelt samen met de directeur jaarlijks een commercieel plan met targets op. Je realiseert en bewaakt deze. Hiervoor verzamel je bijvoorbeeld marktinformatie en je signaleert trends en kansen in dienstverlening. Ook zorg je voor kennis van onze huidige klanten.


Je realiseert, samen met een junior business developer, een optimaal prospectbestand en zorgt voor gerichte uitbreiding door acquisitie van nieuwe klanten. Je speurt continu naar nieuwe kansen via social media en vacature-verzamel pagina’s.

Kortom, je bouwt een relatienetwerk uit in heel het land. Dit doe je op eigen wijze en met oprechte interesse in online marketing en het ontwikkelen van jong talent!


Daarnaast neem jij de regie bij het opstellen van tarieven, het voeren van prijsonderhandelingen, het opstellen van maatwerk-offertes en samenwerkingsovereenkomsten voor prospects en huidige klanten. Hier krijg jij energie van. Je bent blij met iedere deal die je maakt en werkt volgens het adagium ‘always be closing’. Niet alleen bij aanvang van je dienstverband, maar ook nog na twee jaar!


In onze organisatie heb je veel contact met de eigenaren, onze docenten en uiteraard onze digital trainees. Je doet proactief voorstellen op commercieel gebied om ons salesproces efficiënter te laten verlopen en onze doelstellingen makkelijker te behalen . Ook geeft je advies aan onze werkende digital trainees omtrent relatiebeheer en stakeholdermanagement om op deze manier upselling te realiseren.

Jij vervult een commerciële voorbeeldrol en deelt met enthousiasme je kennis. Ook heb je overleg met ons eigen marketing bureau Keenr over commerciële kansen voor onze holding.


Wat heeft leaped je te bieden?

 • Een uitdagende baan in een snel ontwikkelende organisatie
 • Een junior accountmanager onder je hoede waarmee je in alle vrijheid je eigen werkwijze mag organiseren
 • Een werkgever die je stuurt op output, niet op aanwezigheid en procesmanagement
 • Een prima basissalaris en extra organisatiebonus;
 • 24 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Pensioenregeling
 • Heel veel digital marketing kennis en opleidingen

Wie of wat is Leaped?

Leaped helpt mensen online sprongen maken. We leiden talent op in o.a. SEO, Google Ads, Social Advertising, Content en Google Analytics met ons traineeship via Leaped en onze opleidingen en omscholingstrajecten via ons label Liftoff marketing.


Wij geloven dat uitzonderlijk talent alleen in de juiste context kan floreren. We weten ook dat het vinden en binden van daadkrachtig talent in een constant veranderende wereld niet gemakkelijk is. Daarom zetten wij alles op alles om de beste opleidingstrajecten te ontwikkelen voor ambitieuze online marketeers in spe. Dit doen wij in de driehoek opdrachtgever, digital trainee en Leaped.Vereisten

Wat we van je vragen

 • Je zoekt actief naar nieuwe business kansen voor langere termijn en denkt innovatief en in kansen;
 • Je bent goed in netwerken en hebt sterke acquisitievaardigheden met bewezen resultaat;
 • Je bent goed in onderhandelen en hanteert een bewezen, optimale overlegstrategie;
 • Je werkt resultaatgericht en draagt dit ook uit naar je omgeving;
 • Je betrekt brede ontwikkelingen in de markt bij jouw visievorming;
 • Je inspireert anderen en draagt kennis op een prettige wijze over.